és eljött...

6x

és eljött a nagy nap.

szóval és tettel tellett az utolsó bejegyzésem óta eltelt időszak. tettem a dolgomat, szóval tartottam azokat, akik éppen mellettem, körülöttem voltak, s magányomban elhessegettem a gondolatokat, melyek negatívan próbálták lefesteni a nagy nap utáni maradék 40 évemet.

sok minden eszembe jutott, régmúlt és jelen, jelen és jövő, de - érdekes, hogy mennyi dolog jön elő épp akkivanka2_2.jpgor, mikor olyasmire gondol az ember - olyan impulzusokat kaptam, amelyek a jelenre helyezték a hangsúlyt, s amivel meg tudom alapozni a jövőt úgy, hogy a múlt ne jelentsen ebben hátrányt, ne vigyem a hátamon annak esetleges negatívumait. ez volt a legjobb ebben a három hétben: a megnyugvás, és nem a beletörődés; a pozitív szemlélet végleges elültetése; a kellek még valamire biztosan gondolat; az öregséggel, a tapasztalattal megáldott emberek gondolatai az életről, annak fontos dolgairól és ennek közzétételéről. mert fontosnak tartom, hogy elmondja mindenki valamilyen formában a fejében köröző gondolatokat. akár csak a párodnak, a családnak, a szomszédnak, de most már bárkinek elmondhatom, mert ez a fránya net ezt megengedi.

hát akkor, mivel túléltem azt a napot, amit simán túl akartam élni, itt az idő, hogy nagyon sok mindenről elmondjam a fejemben levő okosságokat. mert én úgy gondolom, hogy ezek okosságok. miért ne lennének azok, hiszen mindenki fejében okosságok vannak, csak a megfelelő helyre kell eljussanak, hogy ne kárba veszett szavakká váljanak. bár minden ember hozzátesz valamit e világhoz, sokszor jóval többet, mint azt bizonyos 'nagy emberekről' gondoljuk.

indul hát a következő négy X, a korábbi hat X folytatása.

Ne bánkódj, hogy megöregedtél, van akinek ez nem sikerül.